İlan Verme Sitesi

Whm Hosting

Whm Hosting

Whm Hosting, Linux & Windows Hosting Paketleri ile Web Hosting, Reseller, Sanal Sunucu, Server, VDS, VPS, Fiziksel Sunucu ve Kiralık Sunucu çözümleri üretir.

İnternet kullanımının artmasıyla birlikte hemen hemen hepimizin ziyaret ettiği web sitelerinin barındırıldığı Hosting Sunucuları bu hizmet için özel olarak tasarlanmış bilgisayarlardır. Özel yazılımlarla desteklenen Hosting Sunucusu ürünleri web sitelerinin ihtiyaçlarına göre yapılandırılabilmektedir. Linux ve Windows İşletim Sistemi seçenekleri ile satın alınabilen Hosting hizmetinde web sitesi, mobil uygulama, haber sitesi yazılımı gibi projelerin kod yapısına uygun olarak belirlenmektedir. Dünya genelinde kullanılan kodlama dilleri araştırıldığında popülerliği ile öne çıkanlar arasında ; Php, Html, Asp, ASP.NET yer almaktadır.

Güvenilir Hosting Firmaları

Daima kesintisiz erişilebilirlik ve güvenliği ön planda tutan Whm Hosting müşterilerini yeni nesi teknolojiye sahip ve güncel yazılımlarla donatılmış Hosting Sunucusu makinelerle hizmet sunmaktadır. Kendi öz sermayesi ile kurduğu Datacenter (Veri Merkezi) alanında barındırdığı sunucuları ile projelerinizin 7/24 kesintisiz olarak çalışmasını sağlayan Whm Hosting makinelerde düzenli olarak planlı bakım çalışmaları gerçekleştirmektedir. Domain Tescil, Yenileme, Transfer, Whois, Web Hosting, Reseller, Server, Fiziksel Sunucu, Vds, Vps, Sanal Sunucu, Radyo, IRC, WordPress, SEO ve E-Mali Hosting hizmeti veren firma özel olarak hazırladığı Hosting Paketleri ve projelerinize Özel Hosting Paketleri de hazırlamaktadır.

Reseller Hosting

İnternette en fazla sorgulanan En İyi Hosting Firmaları ve Güvenilir Hosting Şirketleri sıralamasında üst sıralarda kendine yer bulan, referansları ve uygun fiyatları ile tercih edilebilirliğini her geçen gün arttıran Whm Hosting firmamız özel yazılımı ile işlemlerinizi kısa sürede gerçekleştirebilmenizi sağlamaktadır. Bunun yanı sıra Hosting Paneli çeşitleri arasında popüler olan; WHM, cPanel, DirectAdmin, CWP, Plesk gibi Hosting Kontrol Paneli seçeneklerini de sunmaktadır. Bu hosting panelleri ile birlikte kolay kullanıma sahip kendi hosting paneli seçeneğini de sunan firmamız bir çok projenin barındırma hizmetini sorunsuz olarak yapmaktadır.

Bir diğer merak konusu olan ve günümüz şartlarında en önemli unsur olarak öne çıkan Hosting Fiyatları konusunda da uyguladığı fiyat politikası ile firma sürdürülebilirliği ve müşteri bütçesini gözetmeyi ilke edinerek en uygun ücretleri sunan Whm Hosting firmamız projeleriniz için % 100 uyumlu Hosting Paketleri ve Kiralık Sunucu ürünlerini tercihinize uygun olarak hazırlayan, istediğiniz zaman yükseltme işlemlerini anlık olarak gerçekleştirmenize olanak sağlayan yazılımlar ile entegre eden firmamızdan alacağınız hizmetlerde projeleriniz daima kesintisiz ve güvende olacaktır. Özel olarak kodlanan yazılımlarınızın yanı sıra Dünya’da kabul gören; WordPress, Opencart, MyBB, vBulletin, PrestaShop gibi CMS sistemlerini sorunsuz olarak çalıştıran sunucularımızda barındırabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir